Vai no sava profila varu veikt pierakstu ģimenes loceklim?

Lai veiktu pierakstu, Tev ir jāielogojās savā profilā un jādodas uz sadaļu "Pieraksti", un pēc tam Tev atvērsies saraksts ar Taviem pierakstiem, kurus esi iepriekš veicis (gan aktīvie, gan jau notikušie). Lai varētu izveidot jaunu pierakstu ir jānospiež uz pogas "Izveidot jaunu pierakstu". Pēc tam no piedāvāto iestāžu saraksta Tev ir jāatlasa sev interesējošā iestāde un tās speciālists, kuru vēlies apmeklēt.

Kad esi izvēlējies sev vēlamo pakalpojumu un speciālistu, kā arī no pieraksta kalendāra pieejamajiem speciālista brīvajiem laikiem izvēlējies sev vēlamo pieraksta laiku, tad Tev atvērsies skats ar pieraksta izveidošanas anketu, kurā ir jānorāda savi dati.

Gadījumā, ja vēlies no sava profila veikt pierakstu savam radiniekam, tad šajos laukos ir jānorāda sava radinieka dati.

Lai veiktu elektronisku pierakstu uz Tevis izvēlēto laiku, Tev ir 15 minūtes laika, kurās neviens cits portāla lietotājs nevarēs rezervēt Tevis izvēlētā speciālista pieraksta laiku.

Gadījumā, ja Tu kādu lauku nebūsi aizpildījis vai būsi, piemēram, ievadījis neeksistējošu personas kodu, Tev tiks uzrādīta sarkana izsaukuma zīme pie lauka, kas nav aizpildīts korekti.

Kad esi ievadījis visu informāciju un pārliecinājies, ka tā ir ievadīta korekti, spied uz pogas "Turpināt". Pēc pieraksta veikšanas savā e-pasta adresē saņemsi ziņu, ka pieraksts ir izveidots.