Kā reģistrēties portālā?

Lai piereģistrētos portālā, dodies uz galveno portāla lapu un izvēlies kādu no piedāvātajiem Pieslēgšanās/Reģistrēšanās rīkiem, kas šobrīd apvieno abas šīs funkcijas. Pieejamie rīki ir:
eParaksts vai Swedbanka vai Citadele         

Ja Tev jau ir izveidots lietotāja konts portālā vai pat vairāki, pieslēdzoties ar kādu no šīm iespējām, Tev tiks piedāvāts kontus apvienot vai atvērs Tavu esošo lietotāja profilu.

Ja Tev jau ir izveidots lietotāja konts portālā, pievienojoties vari izmantot arī iepriekš reģistrēto epastu un izveidoto paroli. 
Bet šobrīd nav iespējams reģistrēties jauniem lietotājiem izmantojot epasta adresi. 



Ja portālā reģistrējies pirmo reizi, Tev atvērsies reģistrācijas anketa, kuru būs nepieciešams aizpildīt. Šajā anketā ir jāievada visa prasītā informācija, lai sekmīgi varētu reģistrēties un izveidot savu profilu. Gadījumā, ja kāds no obligāti aizpildāmajiem laukiem netiks aizpildīts vai tiks ievadīta nekorekta informācija (piemēram, neeksistējošs dzimšanas gads), pēc pogas “Reģistrēties” nospiešanas tie tiks atzīmēti ar sarkanām izsaukuma zīmēm, un Tev šie lauki ir jāizlabo. Ievadīto informāciju būs iespējams labot arī pēc reģistrācijas veikšanas.

  Pēc informācijas ievades un apstiprināšanas, nospiežot pogu “Reģistrēties”, Tev uz e-pastu tiek nosūtīts reģistrācijas apstiprinājuma ziņojums ar norādēm kā pabeigt reģistrāciju portālā. Lai pabeigtu sekmīgi reģistrāciju, ir nepieciešams nospiest uz pogas “Apstiprināt reģistrācijas e-pastu” vai arī ir jāiekopē zem šīs pogas zemāk esošais saites links sava interneta pārlūka adreses logā. Apstiprinājuma e-pasts ir derīgs 24 h no tā sūtīšanas brīža.